Сланець Артезія – "Будинок зі струнами" (Харків) | Artesia®

Сланець Артезія – “Будинок зі струнами” (Харків)

Сучасний світ не стоїть на місці, і інколи складно наздоганяти нові тенденції в інтер’єрі. Тому, при плануванні дизайну свого житла, хочеться, щоб він був не тільки красивим, практичним і затишним, але і залишався актуальним довгі роки. Саме таким вийшов дизайн «Будинку зі струнами» в Харкові.

Стиль поза часом! В цьому будинку кожна деталь продумана до дрібниць, а для втілення ідей були використані якісні і натуральні матеріали. Тут кожна кімната-втілення мрії про ідеальний будинок.
Лаконічна і стримана кухня була витримана в класичних чорно-білих тонах, з правильно розставленими яскравими акцентами. Для акцентів був використаний італійський натуральний сланець Artesia, колекція Origami.

Artesia Origami- це плитки з натурального сланцю шестикутної форми від пастельних до темних тонів. Завдяки різноманітності кольорів і текстур, варіантів укладання даного сланцю необмежена кількість. Так само Artesia Origami використовувалася і для обробки санвузла. Додавши лише кілька плиток інших кольорів, отримали черговий неповторний шедевр.
Натуральний сланець Artesia став яскравим акцентом і в вітальні. Тут використовувалася колекція Maxi Murales Quarzite Imperiale- сланець з рельєфною поверхнею і перепадами плит по товщині.
Укладання плитки була проведена по горизонталі, що дозволило візуально розширити простір і внести в інтер’єр певну динаміку. Artesia органічно поєднується з іншими матеріалами. Так, Murales Terra Antigua в тандемі з термо дошкою став ідеальним дуетом.

Використання натуральних матеріалів, особливо каменю, завжди актуально і залишається в тренді не тільки в інтер’єрі, але і в архітектурі.